Edustamamme tuotemerkit


Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric aloitti toimintansa vuonna 1921. Tutkimus- ja tuotekehitysyksiköissä työskentelee noin 4000 ihmistä.

Mitsubishi Electric edistää kestävää kehitystä ja on sitoutunut maailmanlaajuisesti suojelemaan ja elvyttämään elinympäristöä teknologialla, kaikilla liiketoimillaan ja työntekijöittensä toimilla.

Kaikille maahantuomillemme Mitsubishi Electricin laitteille myönnämme kolmen (3) vuoden takuun!

Takuu on voimassa vain sellaisille ilmalämpöpumpuille, jotka on asentanut valtuutettu jälleenmyyjämme ja asennuspöytäkirja on asianmukaisesti täytetty.

Tutustu Mitsubishi Electricin tuotteisiin tästä >>>


Panasonic

Panasonic on valmistanut ilmanvaihto- ja ilmankierrätysläitteita jo vuodesta 1936. Ensimmäinen kodin jäähdytyslaite valmistettiin vuonna 1958 ja ilmavesilämpöpumppu 1973. Panasonic on aina panostanut laitteiden tehokkaan toimivuuden lisäksi tyylikkääseen muotoiluun. Panasonic onkin voittanut useita muotoilupalkintoja vuosien varrella.

Tutustu Panasonicin tuotteisiin tästä >>>


Samsung

Samsung on maailman suurin kodin elektroniikkaa ja kodinkoneita valmistava yritys. Samsungilla on maailmanlaajuisesti yli 396 000 työntekijää. Yrityksen maailmanlaajuinen liikevaihto vuonna 2011 oli 247,5 miljardia dollaria.

Samsungin valtiksi voitaisiin sanoa pitkä kehitystyö ja valtavat resurssit joiden avulla pystytään nopeasti vastaamaan kysyntään.

Tutustu Samsungin tuotteisiin tästä >>>


Nord Aslak

Nord Aslak on suomalainen tuotemerkki. Nord Aslak merkin alla myydään suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltuja, lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden tarvikkeita ja lisäosia.

Tutustu Aslakin tuotteisiin tästä >>>