Ilmalämpöpumpun osto rahoituksella


Kataikon rahoitusratkaisuilla voit toteuttaa lämpöpumppuhankintasi joustavasti, helposti ja edullisesti. Kataikon myymillä ilmalämpöpumpuilla ja ilmavesilämpöpumpuilla säästät energiakuluissa. Energiakuluista kertyvillä säästöillä helpotat kuukausittaisia rahoituskuluja. Kataikko rahoituksen myöntää OP yrityspankki Oyj tai halutessasi Resurs Bank.


Kataikon tarjoama OP-rahoitus

Toteuta lämpöpumppuratkaisusi vaivattomalla ja joustavalla Kataikon rahoituspalvelulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 30 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä pääset nauttimaan energiansäästöistä.

OP-rahoituksen parhaimmat edut:
- Rahoitus 2 500 - 50 000 €.
- Joustava takaisinmaksuaika.
- Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
- Ei luoton perustamismaksua.
- Laskutuspalkkio 7 €/kk.
- Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
- Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
- Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 183,89 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

OP rahoitusta voi hakea tästä linkistä.


Resurs Bank rahoitus

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.


Sähköinen rahoitushakemus

Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

- Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
- Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla
- Windows-ympäristössä.
- Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
- Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
- Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
- Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.


Yleiset ehdot (pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (pdf)

Jos pdf-esitteet eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä

Rahoitushakemus

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).