Mitsubishi Electric AP50 ilmalämpöpumppu
13.6.2018
KNX väyläsovitin Mitsubishi Electric lämpöpumppuun
1.7.2018

Coway Storm 1516D ilmanpuhdistin

519,99 

SKU: 1516D Category:

Coway Strorm ilmanpuhdistin on Pohjoismaisen allergia ja astamaliiton suosittelema tuote.

Ilmanpuhdistin on varustettu modernilla ilman laatua mittaavalla anturilla ja se indokoidaan selkeällä värivalolla. Storm 1516D poistaa ilman epäpuhtauksista, bakteereist ja allergeeneistä 99,98%, hajuista 99,93% ja on suunniteltu 100 m2 tilaan saaakka.

Ilmanlaadun ilmaisin – LED-ilmaisin (ilmanpuhdistimen keskellä oleva ympyrä) antaa reaaliaikaisen viestin ilmanlaadusta vaihtamalla 4 eri väriä.

Älykäs ilmavirtaus – Voit ohjata ilmavirtaa suoraan kattoon, suoraan huoneeseen tai suoraan ylös ja suoraan eteenpäin. Kaikki maksimaaliseen liikkeeseen ja tehokas ilmanpuhdistus.

Nopea puhdistustila – ainutlaatuinen ja erittäin tehokas ominaisuus, joka puhdistaa ja kierrättää ilmaa 10 minuutin ajan, missä Storm automaattisesti ja eri tuulettimien nopeuksilla vaihtelevat ilmavirtaa eteenpäin ja ylöspäin. Toimintoa voidaan käyttää, kun tulet kotiin ja haluat nopean, tuoreen ja tehokkaan ilmanpuhdistuksen ja kierron.

Touch Control – Storm AP-1516D: ssä on valaistut kosketusnäppäimet, joilla ohjataan ilmanpuhdistimen kaikkia ominaisuuksia, jotka ovat hygieenisiä, allergioista riippumattomia ja luotettavia.

Automaattitila – Puhaltimen nopeus säädetään automaattisesti automaattisesti ilmanlaadun mukaan. Suosittelemme aina, että Storm 1516D -ilmanpuhdistin on Auto-tilassa.

Pimeä tila – Yksikön kosketussäätimet ja ilmanlaatu ilmaisin voidaan kytkeä pois päältä käsin tai automaattisesti. Automaatio ohjataan valon anturi, joka havaitsee, jos se tummuu, ja 3 minuutin kuluttua sammutettu koko yksikkö alas. Jos valot ovat päällä yli viisi minuuttia, aktivoidaan valot ilmanpuhdistin.

Lepotila – Jos laite on automaattisessa tilassa ja huone on pimeä yli 3 minuuttia, siirtää laitteen lepotilaan automaattisesti. Puhallin menee erittäin hiljaisen tilan, joka tarkoittaa, että Storm voidaan sijoittaa makuuhuoneessa häiritsemättä unta. Lepotila on loistava ominaisuus niille, jotka ovat allergisia tai muita hengitysvaikeuksien ja tarvitsevat puhdasta ilmaa ympäri vuorokauden.

Hiljainen tila – Haluatko hyvä puhdistaa ilmaa, mutta hiljaisempi, voit käyttää Storm:a hiljaisessa tilassa.

Ajastintoiminto – Voit asettaa Storm sammumaan automaattisesti 1, 4 tai 8 käyttötunnin jälkeen.

Auto Stop – Jos etupaneelin poistetaan suodatinten vaihtamiseksi, Storm AP-1516D pysähtyy automaattinen.

4-vaiheinen Suodinjärjestelmä – Storm 1516D on esisuodatin pysäyttää hiukset ja pölypallot. Esisuodatin on puhdistettava säännöllisesti eikä tarvitse vaihtaa. Esisuodattimen takana on pölysuodatin, joka poistaa siitepölyn, home itiöit ja lemmikkieläinten hilseen. Pölynsuodatin on vaihdettava joka neljäs kuukausi. Kolmas suodatin on aktiivihiilestä tehty  hajunpoistosuodati ja se poistaa hajut, ruuanvalmistuskäryt ja muita häiritseviä hajuja. Hajunpoistosuodatin vaihdetaan 24 kuukauden välein. Neljäs suodatin on erittäin tehokas HEPA-suodatin, joka poistaa bakteerit, tupakansavu, mikrohiukkasia ja muita haitallisia aineita. HEPA-suodatin vaihdetaan 12 kuukauden välein.

Partikkeli anturi – Laitteessa on herkkä hiukkas anturi joka mittaa ilmanlaatua huoneeseen. Kun laitte on automaattisessa tilassa,  tuulettimen nopeuden säätyy automaattisesti partikkeli anturin mittaaman ilman laadun mukaan. Partikkelianturin herkkyys voidaan asettaa 3 asentoon (High, Medium tai Low) vakio tehdasasetus on Medium.

Taloudellisuus ja hiljaisuus – Laitteen virrankulutus on 10-65W (riippuen tuulettimen nopeudesta), toiminta Storm AP-1516D erittäin taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Melutaso on pysyttävä 21,6-48 dB (A), joka on erittäin hyvä arvo.

Tehokas ilmanpuhdistus – Tehokkaiden fanit voivat Storm AP 1516D käsittelemään jopa 8,2 m³/minuutissa ja 492 m³/tunnissa. Muunnetaan huoneen normaali katon korkeus merkitsee sitä, että myrsky voi puhdistaa kaikki ilma 2 kertaa / tunti ala on noin 100 m.

Weight 0,0 kg
Dimensions 50 × 36 × 86 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.