Kondenssivesikaukalo lämmityksellä 75 W muovi
7.3.2018
Mitsubishi Electric EcoDan SW100YAA saneerauspaketti
7.3.2018

Mitsubishi Electric EcoDan SW100YAA Ilma-vesilämpöpumppu

8 000,00 

Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppu säästää energiaa

Mitsubishi Electric Ecodan R32 edustaa vesi-ilmalämpöpumppujen ehdotonta eliittiä. Se on tarkoitettu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Soveltuu niin saneeraukseen kuin uudisrakentamiseen. Uudistettu tekniikka, pienempi koko, entistä monipuolisemmat toiminnot ja ympäristöystävällinen R32 kylmäine.

Mitsubishi Electricin vuosikymmenien kokemus lämpöpumpuista on kehittynyt toimintavarmuudessa ja viimeistelyssä omaan luokkaansa. Energiatehokkuudessa on saavutettu korkein A+++ luokitus.

Sisäyksikkö on varustettu 200l varaajalla, huolimatta siitä, että korkeus on vain 160cm! Uusi levylämmönvaihdintekniikka mahdollistaa veden lämmittämisen suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Tuote esillä ja testattavissa Espoon myymälässä.


Toiminnot:

Ympäristöystävällisempi R32 kylmäaine
Uusi kylmäaine on jopa kolme kertaa pienenpi hiilijalanjäljeltään verrattuna aiempaan kylmäaineeseen. Se lisää laitteen energiatehokkuutta. Kylmäainetta myös kuluu vähemmän.

Hyvä hyötysuhde
Portaaton, optimoitu invertteritekniikka ja uudistettu kompressori. Energialuokka on A+++.

Ulkoyksikön parempi muotoilu ja pienempi koko
Pyöristetyillä kulmilla varustettu ulkoyksikkö on aiempaa pienempi. Ulkoyksikön pohjan uusi muotoilu poistaa tehokkaammin kosteutta ulkoyksiköstä, pohjan muotoilu myös estää jäätämistä.

Hiljaisempi ulkoyksikkö
Entistäkin hiljaisempi ulkoyksikkö mm. paremmin optimoitujen ja suurempien siivekkeiden ansiosta. Parempi kompressorin äänenvaimennus. Jopa -10 dB(A) verrattuna entisiin malleihin.

Uudistettu sisäyksikkö
Uudistetun sisäyksikön korkeus vain 160cm, vaikka sisäyksikkö sisältää 200l varaajan. Uusi levylämmönvaihdintekniikka mahdollistaa veden lämmittämisen vesisäiliössä suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Säätöjärjestelmä
Laadukas, täysin uusi ja tehokkaampi säätöjärjestelmä. Säätöjärjestelmä voidaan varustaa langattomalla kaukosäätimellä, joka mittaa huonelämpötilaa halutusta paikasta. Älyläs lämmönohjausjärjestelmä säätää ulkoyksikön lämmöntuottoa automaattisesti tehokkaan energiankäytön varmistamiseksi.

Älyverkkovalmius
Voit esimerkiksi yhdistää aurinkosähköjärjestelmän tehokkaaksi osaksi lämmitysjärjestelmää.

Weight 0.0 kg
Sisäyksikön mitat L-S-K (mm)

595-680-1600

Ulkoyksikön mitat L-S-K (mm)

1050-480-1020

Sisäyksikön paino (kg)

105

Ulkoyksikön paino (kg)

126

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.