Vaimenninjousisarja 4 kpl 120 kg (45×60 mm)
7.3.2018
Vaimenninkumisarja 30–40 × 30
7.3.2018

Mitsubishi Electric LN35 onyxin musta ilmalämpöpumppu

1 925,00 

Out of stock

SKU: LN35VGB Category: Tags:

Mitsubishi Electric huippu-uutuus – LN-sarja

Uusi LN-sarja edustaa ilmalämpöpumppujen ehdotonta eliittiä. Uudistettu tekniikka, moderni muotoilu, entistä monipuolisemmat toiminnot ja ympäristöystävällinen R32 kylmäine.

Mitsubishi Electricin vuosikymmenien kokemus lämpöpumpuista on kehittynyt toimintavarmuudessa ja viimeistelyssä omaan luokkaansa. Energiatehokkuudessa on saavutettu korkein A+++ luokitus.

Saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa, lumen valkoinen, helmen valkoinen, unoxin musta ja rubiinin punainen.

Tuote esillä ja testattavissa Espoon myymälässä.


Uudet toiminnot:

Integroitu WiFi ominaisuus ja MelCloud sovellus
WiFi toiminto yhdistettynä MelCloud sovellukseen tarjoaa reaaliaikaisen hallinan ja seurannan lämpöpumpullesi. Sovelluksen kautta voit säätää haluamasi lämpötilan ja näet helposti lämpöpumpun sähkönkulutuksen, tilan ja mahdolliset virheilmoitukset. MelCloud sovellus saatavilla Apple, Android ja Windows laitteille. MelCloud sovelluksen kautta saat halutettasi asetettua sähköposti-ilmoituksen muutostilanteista.

Quad Plus Plasmasuodatus

Uuden 2-vaiheisen plasmansuodatuksen ansioista pumppu suodattaa ja neutraloi 99 % tehokkudella bakteereja, viruksia ja homeitiöitä. Suodatus vähentää myös allergeenien ja haitallisten PM2.5 pienpartikkelien leviämistä huoneilmassa.

Dual Barrier pinnoite

Mitsubishi Electrcin kehittämä kaksoissuojauspinnoite suojaa puhallinta, lämmönvaihdinta ja ilmakanavia pölyn ja rasvan kertymiseltä pinnoille. Puhtaammat pinnat takaavat energiatehokkaan toiminnan laitteen koko elinkaaren ajan.

Kaksoissiivekkeet
Siivekkeet säädetävissä samanaikaisesti sekä ylös että alas. Tämä toiminto auttaa levittämään ilmamassan entistä tehokkaammin koko huoneistoon.

Poissa-tila
Kehitetty 3D i-See sensori havaitsee, jos ihminen poistuu tilasta, ja lämpötilaa automaattisesti ylös- tai alaspäin. Kun tilassa ei oleskella ilmalämpöpumppu säätyy automaattisesti energiansäästötoiminnolle. Energiansäästötoiminto säästää noin 10 % 10 minuutin kuluessa ja 20 % 60 minuutin kuluttua.

3D i-see sensori – suora/epäsuora puhallus

3D i-see-sensorin avulla puhallus voidaan ohjata pois ihmisistä ja välttää ikävää vedon tunne. Sensori havaitsee huonetilassa olevien ihmisten sijainnin ja itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ohjaavat ilmavirran miellyttävästä huonetilaan. Valintasi mukaan puhallusilma ohjataan automaattisesti, joko kohti tai poispäin ihmisistä.

Viikkoajastin
Voit ajastaan pumpun säästämään energiaa kun et ole paikalla ja mukautumaan arkirutiineihin jolloin säästyt viikottaiselta säätämiseltä.

Takkatoiminto
Takkatoiminnon avulla lämpö saadaan jaettua tasaisesti koko huoneistoon ja säästettyä näin lämmityskuluissa.

+10 °C:n ylläpitolämpötila
Lämpöpumppu on säädettävissä +10 °C ja +32 °C alueelle asteen tarkkuudella – säästä lämmityskustannuksissa pienentämällä asunnon lämpötilaa!


Weight 55,5 kg
Lämmitysteho kW

4,00

Jäähdytysteho kW

3,50

SCOP

5,10

SEER

9,40

Sisäyksikön mitat L-S-K (mm)

307-890-233

Ulkoyksikön mitat L-S-K (mm)

550-800-285

Sisäyksikön paino (kg)

15,50

Ulkoyksikön paino (kg)

36

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.