Panasonic HZ35 ilmalämpöpumppu
13.6.2018
Panasonic TZ35 jäähdytyslaite
3.3.2021

Panasonic TZ25 jäähdytyslaite

889,00 

SKU: TZ25-WKE Categories: ,

Jäähdytyskäyttöön tarkoitettu, uusi TZ, on älykästä mukavuutta pienessä yksikössä. Aerowings-ominaisuudella varustetuilla Panasonic -ilmastointilaitteilla on sisämuotoilu, jossa on leveämpi sisäänottoritilä ja erittäin nopea puhallinnopeus, joka tuottaa suurempaa ilmamäärää. Pienikokoisena TZ -jäähdytyslaite on kotisi kapeiden tilojen valinta. Ympäristöystävällisemmällä R32-kylmäaineella.

Uusi Seinään asennettava TZ Super-compact Inverter

  • Pieni ja tyylikäs muotoilu, joka on vain 779 mm leveä
  • Yksinkertainen asennus, helppo ylläpito
  • Sisäänrakennettu WLAN ja ääniohjaus
  • Infrapunakäyttöinen Sky Controller -ohjain
  • Puhtaampi ilma PM2,5-suodatin
  • Erittäin hiljainen! Vain 20dB(A)
  • Lisämukavuutta Aerowingsin avulla
  • Korkeat energiasäästöt
Lataa esite

Uusi erittäin pieni muotoilu

Sisäyksiköillä on uusi muotoilu, ja niiden leveys on vain 779 mm. Tämä mahdollistaa monipuolisempia asennuskohteita, mukaan lukien ovien yläpuolella oleva rajallinen tila. Tarkasti suunniteltu sekä asentajan että käyttäjän eduksi, uuden Tz-yksikön asennusaika on merkittävästi lyhyempi.

Yksikön sisäkojeet ovat myös uudelleensuunniteltuja, jotta huolto olisi nopeampaa ja helpompaa. Elektroniikka ja johdotuskomponentit ovat nyt yhdellä puolella yksikköä huollon yksinkertaistamiseksi.


Sisäänrakennettu WLAN ja yhteensopiva Voice Assistant -palvelujen kanssa

Yksikkö on yhdistettävissä verkkoon, jolloin se on ohjattavissa älypuhelimen avulla käyttäen Panasonic Comfort Cloud -sovellusta. Ohjaa, valvo, ajasta helpolla rajapinnalla. Yhdistämällä Panasonic Comfort Cloud -sovellukseen, yksikkö on hallittavissa Google Assistantin tai Amazon Alexan avulla*.


Tyylikäs infrapunaohjaus

Nauti innovatiivisesta muotoilusta sormiesi ulottuvilla uudella tyylikkäällä Backlit Sky Controller -ohjaimella. Suurempi näyttö ja helpompi käyttää.


Hiljainen ympäristö ja rauhoittava ilmapiiri 20dB(A)

Olemme onnistuneesti valmistaneet yhden markkinoiden hiljaisimmista ilmastointilaitteista. Panasonic Inverter -ilmastointilaitteen sisäkäyttöääni on hiljennetty, kun Inverter jatkuvastti muuttaa tulotehoaan tarkempaa lämpötilasäätöä varten.


Weight 0,0 kg
Jäähdytysteho kW

2,50

SEER

7,00

Sisäyksikön mitat L-S-K (mm)

779-209-290

Ulkoyksikön mitat L-S-K (mm)

780-289-542

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.