Kataikko Oy


Yrityksemme on energiaratkaisujen ja lämpöpumppualan asiantuntija Suomessa. Pitkä kokemus lämpöpumppujen parissa saa meidät myymään vain sellaisia merkkejä ja laitteita, joihin voimme itse luottaa 100 %:sti.

Toimimme useamman merkin maahantuojana sekä monien merkkien jakelijana Suomessa. Edustamiimme merkkeihin kuuluu mm.: Samsung, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, LG ja NordAslak

Tietoa yrityksestä


Kataikko Oy on vuonna 1995 perustettu yksityisomistuksessa oleva ilmalämpöpumppujen, ilmastointilaitteiden ja ilma-vesilämpöpumppujen maahantuontiyritys.

Tuomme maahan vain Pohjolan olosuhteisiin kehitettyjä laitteita. Koska olemme keskittyneet juuri lämpöpumppujen edustukseen ja laadukkaisiin merkkeihin on tekninen asiantuntemuksemme alan huippua. Näin varmistamme myös takuupalveluiden parhaan toimivuuden.

Yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteistamme on kuluttajien tietoisuuden lisääminen lämpöpumpun energiataloudellisista vaikutuksista, joten läheinen yhteistyö jälleenmyyjäkumppaniemme kanssa on meille todella tärkeää.

Koulutetut jälleenmyyjämme takaavat kuluttajalle parhaimman ja luotettavimman palvelun. Teknisen tuen asentajamme palvelevat pääkaupunkiseudun asiakkaitamme myös laiteasennusten osalta.

parallax background
 

Kataikon asennuspalvelu

Paljon hyvää palautetta saanut asennuspalvelumme toimii ympäri Suomen. 80 km säteellä toimipisteestämme hoidamme asennukset itse ja muualla Suomessa asennuksen suorittavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Pitkä kokemus varmistaa oikeanlaisen asennuksen ja parhaan mahdollisen lämmöntuoton kohteessa. Ilmalämpöpumpun asennuksessa oikeanlainen sijoittelu ja huolellinen asennustyö mahdollistavat laitteiden pitkäikäisen toimivuuden.